Mad ud af huset

Mad ud af huset Aarhus

Fest Diner laver mad ud af huset af de bedste råvarer. Vi laver mange dejlig menu typer som alle leveres ud af huset. Vi laver helsteg pattegris, store grill catering menuer, bryllups catering, konfirmations catering, selskabsmenuer, dejlig luxus buffeter, julefrokost og meget meget mere. Fest Diner er et 15 år gammelt firma der har lavet fester i Danmark fra 8 kuverter til 5500 kuverter, så vi er altid friske for fest. Fest Diner har genem årene fået stor viden i vores kundeservice om mad ud af huset og den deler vi gerne ud af. I skal være velkommen til at kontakte vores kundeservice eller gå på opdagelse her på siden. Vigtigt at nævne er at vi leverer mad ud af huset i og omkring Silkeborg, Vejle, Skanderborg, Aarhus, Horsens, Randers og Ebeltoft, så fat kun tlf. og ring og reserver mad hos Fest Diner.

Julefrokost ud af huset

Hvad er Julefrokost fra Fest Diner? Julefrokost eller julebuffet som mad ud af huset er næsten det samme, det er sammensætningen af retterne der gør forskellen. Vi har igen i år vores næsten berømte Byg selv julefrokost på menuen, hvor du bygger dine livretter til gæsterne (BEST SELLER ) Vi tilbyder også 3 dejlige julebuffeter i år som er lidt utraditionele. Vores julebuffeter bliver leveret som mad ud af huset lige til din dør. Som noget helt nyt har vi lavet vore Jule Grill menu den starter fra 40 kuverter og Fest Diner sender personale med ud til at grille for jer og vi griller alle 12 måneder om året. Se også vores jule Måneds tilbud til kun 99,00 kr. kig ind og gå på opdagelse og find den perfekte julefrokost som mad ud af huset til jeres fest.

Fest buffeter ud af huset

Hvad er Fest buffeter fra Fest Diner? Vi tager dig igennem mange lande når man snakker om fest buffet som mad ud af huset fra Fest Diner. Vores buffeter består af Orientalske retter, Amerikansk stegt oksekød, Italienske specialiteter, mad fra sydeuropa og meget mere. Alt sammen anrettet flot på fade og i varmekaser som mad ud af huset lige til din dør. Vi går meget op i kvaliteten på vores råvarer og det smitter af på vores dejlige buffeter. I dag har vi et udvalg på over 30 forskellige dejlige buffeter som alle leveres lige til din dør. Kontakt kundeservice for at reservere plads i vores køkken.

Stående receptions buffet ud af huset

Hvad er Stående receptions buffet fra Fest Diner? Vigtigt at slå fast er at ALT kan spises med fingrende og er super lækkert anrettet på fade, lige til at sætte på jeres fest bord. Man kan vælge mellem receptions buffet 1 eller 2 som er virkelige lækre, men ud over det har alle kunder mulighed for at sammensætte deres egne livretter i vores byg selv område. Så kommer der alle de livretter som du ønsker på bordet. Husk at reseption som mad ud af huset levere vi i og omkring Silkeborg, Vejle, Skanderborg, Aarhus, Horsens, Randers og Ebeltoft. Så fat kun tlf. og ring og reserver mad hos Fest Diner det betaler sig.

Helstegt Pattegris ud af huset

Hvad er Helstegt pattegris fra Fest Diner? Vigtigt Fest Diner leverer altid 100% Dansk Pattegris. Vi får slagtet pattegrise tirsdag og torsdag, så vi altid har friske grise og kan lave en dejlig frisk helstegt pattegris til jeres fest. Vi har mulighed for at lave din gris på flere måder, vi kan salte den og lave den som gammeldags helstegt pattegris, eller vi kan lave den lidt moderne og marinere grisen med den smag i elsker. Helstegt pattegris som mad ud af huset kan kommer med vores store udvalg af salater og kartofler, alt sammen som Byg selv til festen. Så du laver jeres livretter til festen. Vi leverer helstegt pattegris ud af huset i og omkring Silkeborg, Vejle, Skanderborg, Aarhus, Horsens, Randers og Ebeltoft, så fat kun tlf. og ring og reserver din gris hos Fest Diner.

Grill catering ud af huset

Hvad er Grill catering fra Fest Diner? Stor party grill, masser af dejlig grill mad ud af huset, en god grill fest med de rigtige rammer sørger Fest Diner altid for. Så hvis du har gæsterne har grill cateringen til festen. Grill catering kan bestå af alt fra dejlig møre bøffer til vores slagter grill pølser som smager skønt. Ønsker i selv og bygge jeres Grill menu er det også muligt, vi har en virkelig lækker Byg selv grill mad hvor i kan vælge imellem 45 forskelige retter til jeres grill menu. Mad ud af huset leverer vi i og omkring Silkeborg, Vejle, Skanderborg, Aarhus, Horsens, Randers og Ebeltoft. Så fat tlf. og ring og reserver mad hos Fest Diner, det betaler sig.

Konfirmation catering ud af huset

Hvad er Konfirmations catering fra Fest Diner? De 13-15 årige fylder kirkebænkene på de store konfirmations dage og så skal der være konfirmations fest. Famiile og venner skal med til den store konfirmations fest. Det er en stor dag for konfirmanten og konfirmatens forældre og der er meget det skal ordnes. Det er der Konfirmations catering fra Fest Diner kommer ind i billedet. Fest Diner har 2 gode tilbud som Konfirmations catering, en dejlig menu og buffet. Begge retter er lavet så konfirmanten kan vælge sin livret til konfirmationen. Kontakt vores kundeservice for konfirmations vejledning om catering til den store dag.

Bryllup catering ud af huset

Hvad er Bryllups catering fra Fest Diner? Bryllups Catering er til alle typer bryllupper, alt fra sølv bryllup, guld bryllup til diamant bryllup, men det mest normale er det romantiske kirke bryllup. Fest Diner har laver 2 tilbud til bryllups dagen, en buffet og en menu som begge er forslag til den store dag. Ønsker man at sammensætte sin egen bryllups menu eller buffet til den store dag, kontakt da kundeservice og få sat et møde op med en af vores dygtige kokke. Vi laver bryllupper i og omkring Silkeborg, Vejle, Skanderborg, Aarhus, Horsens, Randers og Ebeltoft. Reserver datoen nu så der er plads i køkkenet.

Nytårs menu ud af huset

Hvad er Nytårs catering fra Fest Diner? Fra kun 2 personer kan i få en super lækker 4 retters nytårs menu med 15 min tilberednings tid. Nem og super lækker nytårs mad til nytårsaften der skal prøves. Er i flere personner har vi vores Nytårs buffet som vi sælger fra 10 personner, vi leverer den i en varm og klar til nytårs bordet. Ens for begge produkter er at de er super lækre, kontakt kundeservice for information.